Pikaohje hakutoiminnon käyttöön

Haku toimii siten, että jokainen vasemman reunan hakulomakkeelle lisätty tieto lisää hakutuloksen karsintaa. Jos siis jätät lomakkeen tyhjäksi ja painat "Hae", saat listan kaikista galleriaan lisätyistä koirista. Jos lisäät rastit kohtiin "suomenlapinkoira" ja "uros", palauttaa haku kaikki suomenlapinkoiraurokset.

Tekstikentissä voi käyttää wildcardina tähteä. Eli jos kennelnimen kohdalle laittaa a*, saa listan kaikista koirista joiden kennelnimi alkaa a:lla. Hakuja voi yhdistellä vapaasti. Jos haluat katsella parkkivärisiä lapinporokoiria, laita rasti kohtaan lapinporokoira ja kirjoita värikenttään parkki. Jos laitat värikenttään *parkki* saat tulokseksi kaikki sellaiset koirat joiden väritiedossa esiintyy sana parkki.

Jos haluat katsella jonkin koiran jälkeläisiä, syötä sen kennelnimi ja nimi tai rekisterinumero isän tai emän kohdalle. Täyttämällä sekä isän että emän tiedot saa näkyville yhdistelmän kaikki galleriasta löytyvät jälkeläiset.

Viimeisimmät päivitykset (lisätyt tai muokatut koirat) saat listattua syöttämällä "muokattu jälkeen" -kenttään päivämäärän, jonka jälkeen lisättyjä tai päivitettyjä koiria haluat katsella. Päivämäärä annetaan muodossa vvvv-kk-pp.

Takaisin etusivulle